ÇATI Dergisi Naat Yarışması Başvuru Şartları

BASIN ODASI

Yarışma Hakkında

ÇATI Dergisinin İstanbul genelinde düzenlediği naat yarışmasına sadece İstanbul’da öğrenim gören yükseköğretim ve ortaöğretim öğrencileri katılabilir. Eserler naatyarismasi@gmail.com adresine İsim-Soyisim, Okul Bilgileriniz ve İletişim Bilgileriniz word dosyası formatında, 11 punto ve Calibri yazı tipiyle gönderilmelidir. Yarışmanın son katılım tarihi 3 Nisan Saat 23:59 olarak belirlenmiştir. Belirtilen süre zarfının dışında gönderilen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yarışmaya gönderilecek eserlerin başka bir yarışmada derece almamış ve başka bir mecrada yayınlanmamış olması gerekmektedir. Dereceye giren eserlere belirtilen ödüllendirmeler yapılacak olup, ayrıca telif ödenmeyecektir. Eser sahipleri belirtilenler dışında hak iddia etmeyeceğini yarışmaya katılarak kabul etmiş sayılırlar.

Bahsedilen eserlerin bütün sorumluluğu yazarlarına ait olup, ÇATI Dergisi ve Milli Türk Talebe Birliği sorumlu tutulamaz. Gerekli görülmesi halinde organizasyon heyeti yarışma şartnamesi ve diğer ayrıntılarda değişiklik yapabilirler.

192.168.1.1 Router Admin Login